sivut

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Aluekultaaa

5.huhtikuuta Länsi-Suomen alue kokoontui jälleen taistelemaan aluemitaleista. Niin myös me olimme jo aikaisin lauantai-aamuna virkeinä ( :'D) paikalla, jo tutuksi tulleella kisapaikalla, Kupittaan urheiluhallilla.

Päivästä tuli loppujenlopuksi oikein onnistunut meidän osaltamme, vaikka aamulla tilanne näyttikin huolestuttavalta. Aamuharkka nimittäin jouduttiin menemään ainoastaan seitsemällä tytöllä, koska kaksi tyttöä olivat kovassa kuumeessa, eivätkä voineet tietenkään siinä tilassa lämpätä saatikka tehdä kokonaista. Jännitystä riitti koko aamupäivän, mutta tytöt päättivät taistella, ja osittivatkin sisukkuutta jaksaen koko päivän ja etenkin itse suorituksen upeasti näyttämättä mitään merkkejä kipeydestään.

Aikaa meillä oli tällä kertaa yllinkyllin, sillä suoritimme vasta numerolla 47 ja kisat etenivät melkoisen verkkaisesti. Aika kuluikin rattoisasti kampauksia ja meikkejä tehden, syöden ja kisoja katsellen. Lisäksi meille tuli pitämään seuraa (lue: sähläämään kanssamme) rakas Johanna, joka päätti alkuvuodesta siirtyä kannustusjoukkojen puolelle. Johannan ilmaantuminen paikalle oli siinäkin mielessä hyvä juttu, että hän napsi tilannekuvia niin suorituksesta kuin lämmittelystämmekin. :)

Lopulta huolellisen lämmittelyn jälkeen astelimme matolle hyvien fiiliksien kera ja varisten valtataistelu pääsi jälleen valloilleen. Suoritus meni mielestämme hyvin, mutta heittäytymistä ja suoritusvarmuutta tarvitaan vielä rutkasti lisää. Pisteitä saimme 15.30 ja suureksi iloksemme ne toivat meille aluekullan!
Onnea myös muille mitalisteille UVL:n Safiireille ja Turun Pyrkivän Sagalle, sekä tietysti FNV:n Lumitähdille, jotka voittivat sarjamme, mutta koska kisasivat ulkopuolisena, eivät voineet saada mitaleja. :)
   



Maijan upea pystäri
Jalat avattiin kunnolla ennen matolle astelemista



Ilmaisupiirillä fiilistä ja ilmeitä hakemassa 


Tuimat ilmeet kehiin ;)



                         
                                                Ja kisamatolle:

Siivet valmiina lähtöön


"varishypyt"
                                                                   
                                                                     

                                               



Kultamitalit kaulaan!
                                   
                                                               



Iloiset kultamitalistit :)
                                           

Ylihuomenna sunnuntaina meidät nähdään jälleen Kupittaalla, tällä kertaa Tul:n Varsinais-Suomen piirin kisoissa ja sen jälkeen alkaakin armoton hiominen kohti pääkisojamme, eli Tampereella olevia kilpasarjojen valtakunnallisia kisoja! :))
                                                           





2 kommenttia:

  1. Teillä on niiin upea ohjelma!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3

    Onnea teillekkin hienosta suorituksesta ja mitalista! :)

    t.Lumitähdet

    VastaaPoista